Produkty pro stoliční držák (8)

Pecorino Romano

Pecorino Romano

Se svou nezaměnitelnou výraznou chutí představuje sýr PDO Pecorino Romano starou, autentickou tradici italské kuchyně. Pečlivě vybíráme nejlepší celé kola tohoto jemného sýra z certifikovaných farem v regionech Lazio, Sardinie a v některých částech Toskánska. Každý celý sýr je hodnocen našimi odborníky, aby byla zaručena charakteristická povaha a kvalita Pecorino Romano, a tím nabízíme našim zákazníkům výběr, který oslavuje gastronomické dědictví a bohatství našeho regionu.
Parafínová stearová kyselina 2

Parafínová stearová kyselina 2

Stearová kyselina: Z vosku; prodlužuje dobu hoření, usnadňuje vyjmutí ze formy a zabraňuje vzniku sazí při hoření. Proporce, kterou je třeba přidat do svíčky, se mění podle ročního období. Doporučuje se používat 15 % v létě a 10 % v zimě.
Malá himálajská sůl 1000g vivio

Malá himálajská sůl 1000g vivio

Himalájská sůl je nejčistší a nejzdravější sůl na Zemi. Pochází pouze z jednoho místa: z východního pásu Himalájí v Pákistánu. Má barvu od bílé po světle růžovou a tmavě červenou. Byla vytvořena před miliony lety v důsledku vysychání oceánů a její ložiska se nacházejí v hloubce 400-600 metrů pod povrchem země. Himalájská sůl je čistší a zdravější než tradiční stolní sůl, kterou používáme každý den. Obsahuje soubor makro a mikroelementů. Himajalská Vivio je k dispozici ve dvou variantách: malé a granulované. Himalájská sůl se častěji používá než granulovaná v kuchyni k dochucování pokrmů. Granulovaná sůl má stejný účel, ale také se hodí do koupele. V tomto případě přidejte přibližně 10 g soli na 1 litr vody do koupele. Po koupeli se doporučuje půlhodinový odpočinek. Testy ukazují, že konzumujeme příliš mnoho soli.
Kokosové mýdlo

Kokosové mýdlo

Dermoten® Kokosové mýdlo je glycerinové, transparentní mýdlo obsahující za studena lisovaný kokosový olej (Cocos nucifera). Kokosový olej je cenný olej často používaný v péči o pleť a vlasy. Jemně čistí vaši pleť s příjemnou a exotickou vůní. Dermoten® Kokosové mýdlo, dermatologicky testováno. Složení: Aqua, Glycerin, Sodium Stearate, Propylene Glycol, Sorbitol, Sodium Laurate, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Parfum, Sodium Chloride, Stearic Acid, Lauric Acid, Cocos Nucifera Oil, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate, Coumarin, Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citronellol. Použití: Může být aplikováno ráno a večer. Doporučuje se používat pravidelně.
Slunečnice 1000g (2x 500g) nebo hromadné balení - Slunečnice 1000g (2x 500g)

Slunečnice 1000g (2x 500g) nebo hromadné balení - Slunečnice 1000g (2x 500g)

Slunečnicová semena přišla do Evropy ze Severní Ameriky. Jsou bohatým zdrojem nenasycených mastných kyselin, mnoha vitamínů a minerálů. Slunečnicový olej se získává ze slunečnicových semen - bohatého zdroje kyseliny linolové. Také se používají jako součást farmaceutických přípravků - krémů, mýdel, výživových doplňků - díky bohatství živin. Jsou bohatá na vitamíny: E, skupiny B, C, A a vápník, železo, hořčík, fosfor, draslík, sodík a zinek. Hrají důležitou roli při posilování imunitního systému, chrání před záněty. Vitamíny a minerály, které obsahují, chrání před srdečními onemocněními, zlepšují metabolismus, posilují nervový systém, zpevňují a utěsňují cévy, podílejí se na boji proti volným radikálům (zejména vitamín E, selen, měď, mangan a zinek), pozitivně ovlivňují zdravý mladistvý vzhled pleti, posilují vlasy a nehty. Jako zdroj nenasycených mastných kyselin, především Omega 6, podporují strukturu buněčné membrány.
Bio pšeničná mouka typ 750 - 1kg

Bio pšeničná mouka typ 750 - 1kg

Mouka pšeničná typu 750 pochází z farem v Bieszczadech, které mají ekologický certifikát. Je to jeden z nejpopulárnějších typů mouky, který se získává z mletého pšeničného zrna. Pšenice, díky obsahu bílkovin (lepku), dodává pečivu elasticitu a zajišťuje, že se méně drobí. &nbsp; <strong> složení: </strong> pšenice &nbsp; <strong> Nutriční hodnota na 100g </strong> Energetická hodnota 1450KJ/342kcal - 17%RHP* tuk 1.8g - 2.6% z toho nasycené mastné kyseliny 0.7g - 3.5% sacharidy 68g - 26% z toho cukry 0.5g - 0.6% vláknina 2.9g - 12g - 24% sůl 0.01g - 0.2% *referenční hodnota potravin &nbsp; <strong> použití </strong> pšeničná mouka typu 750 je ideální na pečení chleba a všech slaných i sladkých pečiv. Ideální na palačinky, vafle nebo jako zahušťovadlo do polévek a omáček. &nbsp; <strong> Poznámky </strong> Skladujte na suchém a chladném místě v těsně uzavřeném obalu.
SHEPHERD Slunečnice 1000g (2x 500 g)

SHEPHERD Slunečnice 1000g (2x 500 g)

Slunečnicová semena přišla z Severní Ameriky do Evropy. Jsou bohatým zdrojem nenasycených mastných kyselin, mnoha vitamínů a minerálů. Slunečnicový olej se získává ze slunečnicových semen - bohatého zdroje kyseliny linolové. Také se používají jako součást farmaceutických přípravků - krémy, mýdla, výživové doplňky - díky bohatství živin, jako je sodík a zinek. Hrají důležitou roli při posilování imunitního systému a chrání před záněty. Vitamíny a minerály obsažené v nich chrání před srdečními onemocněními, zlepšují metabolismus, posilují nervový systém, zpevňují mladistvý vzhled pleti, vlasy a nehty. Jako zdroj nenasycených mastných kyselin, především omega 6, podporují strukturu buněčné membrány tělesných buněk. Díky fytosterolům snižují hladinu špatného cholesterolu v krvi a tím brání rozvoji aterosklerotických změn.
Cizrnová mouka 1000g

Cizrnová mouka 1000g

Cizrna je cizrna nebo také vlasová cizrna, patří do skupiny luštěnin. Cizrna je vynikajícím zdrojem bílkovin a nezbytných aminokyselin, a proto může nahradit maso. Je zdrojem složených sacharidů a vlákniny. Cizrna dodává tělu různé vitamíny a minerály, včetně významného množství fosforu, vitamínu B9, železa, zinku, hořčíku a draslíku. Obsahuje také nenasycené mastné kyseliny. Cizrna je nízkokalorická a má nízký glykemický index, a vláknina, kterou obsahuje, pomáhá snižovat hladinu triglyceridů a „špatného“ cholesterolu. Cizrna je zvlášť ceněna vegany a lidmi s alergiemi. Cizrnová mouka se vyrábí z luštěnin a je takto charakterizována unikátním obsahem bílkovin, zatímco chuť se podobá chuti umami. Glykemický index této mouky je téměř poloviční ve srovnání s pšeničnou moukou a činí pouze 35.